• YOUTHSPEAK FORUM

  From passion to career!​

 • CE ESTE YOUTHSPEAK FORUM?

  Youth Speak Forum este acel eveniment care îi unește pe tinerii țării noastre cu experți, organizații și companii, pentru a discuta și găsi soluții la diferite probleme pe care le avem în societatea contemporană. Evenimentul este strâns legat cu Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU gândite pentru o lume mai bună până în anul 2030.

   

  Ediția aceasta vom vorbi despre cum putem crește rata angajabilității tinerilor pe piața muncii în România, despre care sunt pasiunile noastre și cum le putem transforma în cariere de succes.

  CE SE VA ÎNTÂMPLA LA EVENIMENT?

  Evenimentul va fi unul dinamic și interactiv. Aducem în același loc oameni din diferite domenii care își vor împărtăși cunoștințele și poveștile de viață, oferind participanților noi perspective pentru a conștientiza impactul pe care fiecare dintre noi îl poate aduce în mediul înconjurător.

  Până la urmă schimbarea pornește de la noi, nu-i așa?

  INSPIRE

  • 6 speakeri motivaționali care își vor împărtăși povestea de viață
  • Prezentarea concluziilor studiului despre tineri YouthSpeak realizat de către AIESEC in România

  În prima parte a evenimentului te vei putea lăsa inspirat de oamenii din jurul tău și vei afla povești faine despre cum unii și-au transformat pasiunea într-o carieră.

  ENGAGE

  • Un panel interactiv cu reprezentanți din companii și organizații despre rolul tinerilor în creșterea economiei din țară
  • Workshopuri cu reprezentanti din companiile partenere 

  Prin discuțiile din panel și workshopuri interactive, vei afla noi perspective despre economia din țară și la nivel global, rolul tinerilor în societate, dar și sfaturi despre ceea ce angajatorii caută în tinerii studenți și absolvenți.

  ACT

  • Crearea unui plan de carieră și învățare, cu feedback din partea partenerilor

   

  Fără teorie nu putem avea o bază solidă și fiabilă de cunoștințe, dar în final, luarea de măsuri este cea mai importantă parte. Dorim să ne asigurăm că participanții au un context bine definit prin care să-și schițeze primii pași pentru a-și transforma pasiunea într-o carieră de succes.

  CONCEPTUL EVENIMENTULUI

  Dintre cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă ale ONU, în cadrul acestei ediții ne vom axa pe Obiectivul 8:

  Muncă Decentă și Creștere Economică

  În România, rata șomajului în rândul tinerilor este una dintre cele mai mari din Europa, având valoarea de 21%.

   

  De aceea, în cadrul acestei ediții ne vom axa pe Obiectivul 8, pentru a evidenția importanța angajării tinerilor și a creării constante de locuri de muncă. La YouthSpeak Forum vei descoperi cum să îți transformi și folosești talentele si pasiunile în găsirea unui loc de muncă.

  OBIECTIVELE DE DEZVOLTARE DURABILĂ

  În septembrie 2015, Organizația Națiunilor Unite a adoptat Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă, un program de acțiune globală în domeniul dezvoltării în trei dimensiuni: economic, social și de mediu. În centrul Agendei 2030 se regăsesc cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă, numite și „Obiective Globale”. Acestea stabilesc un cadru global pentru eradicarea sărăciei și realizarea dezvoltării durabile până în anul 2030.

  AIESEC și parteneriatul cu Organizația Națiunilor Unite

  YouthSpeak Forum face parte din Youth 4 Global Goals, o inițiativa globală AIESEC pentru a mobiliza tinerii în a atinge cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă.

   

  Această inițiativă a fost creată în urma parteneriatului global între AIESEC și Organizația Națiunilor Unite, lansat în decembrie 2015, la New York. AIESEC și-a luat angajamentul de a contribui la atingerea celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă în 3 direcții: a promova cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă, a crește gradul de conștientizare a acestora în rândul tinerilor și a-i implica activ în atingerea celor 17 obiective prin programele noastre internaționale.

   

 • AGENDĂ

  11 Mai 2017

 • SPEAKERI

  Află care sunt speakerii pe care îi vei întâlni la eveniment!

  Cristian China Birta

  Blogger cristianchinabirta.ro

  MODERATOR

  Liviu Stîngu

  Președinte AIESEC în România

  SPEAKER

  Vlad Craioveanu

  Co-founder Impact Hub Bucharest

  SPEAKER

  Sebastian Hubati

  Executive Director Romania Business Leaders

  SPEAKER

  Raluca Dinu

  Media & Advocacy Officer at UNICEF

  SPEAKER

  Vlad Oancea

  Actor & Public Speaking Trainer

  SPEAKER

  Alexandra Coandă

  Recruiter Coordinator at Teach for Romania

  SPEAKER

 • PARTENERI

  PARTENERI CORPORATE

  Kaufland

  GENPACT

  Moore Stephens

  Vodafone

  PARTENERI EDUCAȚIONALI

  Universitatea din București

  Universitatea Alternativă

  SUSȚINĂTORI AI EVENIMENTULUI

  Alka

  Arta Ceaiului

  AQUA Carpatica

  Kaya Print

  Nestle

  PARTENERI MEDIA​

  Hipo

  IQool

  Wall-Street Journal

 • LOCAȚIE

  Unde va fi?

  Aula Magna, Facultatea de Facultatea de Drept, Universitatea din București

  Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, Bucureşti, România

 • CE ESTE AIESEC?

  Cine suntem și de ce facem asta?

  AIESEC este o organizație globală, apolitică, independentă și non-profit, condusă de studenți și absolvenți. Membrii săi sunt interesați de afacerile la nivel mondial, de conducere și de management. AIESEC nu face nicio discriminare pe criterii de etnie, sex, orientare sexuală, religie și origine socială.

   

  Pentru a rezolva problema lipsei de leadership din lume, AIESEC oferă o structură de dezvoltare de leadership pentru tineri, oferindu-le experiențe, precum și spații pentru a reflecta asupra acestor experiențe, învățarea de la ei și dezvoltarea abilităților de lider.

   

  În momentul de față, AIESEC este prezent în 125 de țări și teritorii și realizează peste 26.000 de schimburi internaționale pe an, coordonate de peste 70.000 de AIESECeri.


   

 • Ești gata să îți transformi pasiunea
  în carieră?

   

  YouthSpeak Forum este în așteptare de oameni ca tine! Oameni care s-au săturat să trăiască în tipare. Oameni care își doresc să se afirme. Oameni care știu că sunt capabili de lucruri mărețe. Oameni care sunt suficient de nebuni să fie ei înșiși într-o lume în care uităm să mai fim noi înșine. Oameni care își doresc să creeze proiecte cu impact masiv în România, cu scopul de a avea o țară demnă de a o lăsa moștenire celor ce vor veni din urmă. Înscrie-te pentru a-ți face vocea auzită!

   

  Înscrierea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

  DEADLINE: 7 MAI 2017

 • CONTACT

   

  YOUTHSPEAK FORUM - BUCUREȘTI, 11 MAI 2017 - JOI

  Pentru mai multe informații, trimite-ne mail la
  adresa:

  office@aiesec.ro

  YouthSpeak Forum va avea loc la:

  Aula Magna, Facultatea de Facultatea de Drept, Universitatea din București

  Vrei să ne sponsorizezi sau să colaborezi cu
  noi? Contactează-ne:

  office@aiesec.ro

  Vrei să ne ajuți să promovăm evenimentul?
  Contactează-ne:

  office@aiesec.ro