• 8 noiembrie 2018

  Aula Magna, Facultatea de Drept, București

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • CE ESTE YOUTHSPEAK FORUM?

   

  AIESEC România, organizează pe data de 8 noiembrie, cea mai mare inițiativă pentru tineri la 100 de ani de România. 400 de tinerii vor facilita, împreuna cu traineri din AIESEC, 100 de lecții la 100 de clase, iar împreună vom invata 2500 de copii, din cadrul a 6 școli din București despre cum pot aduce un impact.

   

  AIESEC urmărește să facă auzită vocea tinerilor și să îi inspire să ia măsuri în ceea ce privește îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă identificate de către Organizaţia Naţiunilor Unite, care pot fi atinse până în anul 2030 prin conştientizarea şi implicarea activă.

   

   

  Împreună se poate! Tu ce faci pe 8 noiembrie?

   

   

   

  CE SE VA ÎNTÂMPLA LA FORUM?

  Speakerii diverşi îşi vor împărtăşi perspectiva despre situaţia în care se află ţara noastră şi despre posibilele soluţii care pot fi aplicate pentru problemele pe care România le are în domeniul educaţiei, mediului şi justiţiei.

  În aceasta etapă, participanţii aprofundează realitatea lumii şi a României bazată pe provocările pe care le întâmpinăm şi cum le putem soluţiona, prin interacţionarea cu ceilalţi participanţi şi prin schimbul de opinii.

  Tinerii vor merge în școli din București și împrejurimi, unde, împreuna cu traineri din AIESEC vor ajuta copiii să își dezvolte capacitatea de a înțelege lumea din jur și puterea lor de a aduce o schimbare în societate, prin prezentarea cunoștințelor pe care le-au acumulat pe parcursul zilei.

 • DEZVOLTARE DURABILĂ

  În septembrie 2015, Organizația Națiunilor Unite a adoptat Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă, un program de acțiune globală în domeniul dezvoltării în trei dimensiuni: economic, social și de mediu. În centrul Agendei 2030 se regăsesc cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă, numite și „Obiective Globale”. Acestea stabilesc un cadru global pentru eradicarea sărăciei și realizarea dezvoltării durabile până în anul 2030.

  Dintre cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă ale ONU, în cadrul acestei ediții ne vom axa pe 3 Obiective :

  Educaţie de calitate, Acţiune climatică şi Pace, justiţie şi instituţii eficiente.

   

 • LOCAȚIE

  Aula Magna, Facultatea de Drept,

  București

 • ÎNSCRIE-TE AICI